CD review: X-tinxion - Promo CD


X-tinxion - Promo CD

Van X-tinxion was al bekend dat ze een zeer sterke line-up hadden. Alleen de zanger bleek dan toch de zwakke schakel te zijn. Maar na de komst van grunt zangeres Monica Janssen is de line-up sterker dan ooit. En bewijst Monica op de X-tinxion promo cd 2006 makkelijk te kunnen meekomen met Sabine Classen en Angela Gossow. Ik moet eerlijk zeggen dat ik Monica live zelfs beter vind dan Sabine Classen van Holy Moses en daarmee bewijst ze terecht Nederlands beste vrouwelijke grunter te zijn na een tweede plaats te hebben gehaald op het Nederlands kampioenschap grunten. X-tinxion bewijst op deze promo cd 2006 heel veel talent in huis t e hebben.

Zo steekt naast de fantastische vocalen van Monica Janssen ook muzikaal deze band zeer goed in elkaar en kan X-tinxion wat mij betreft zich zonder problemen te kunnen meten met de beste trash-metal bands ter wereld en is X-tinxion wat mij betreft met gemak niet alleen de beste trash metal band maar ook de beste metal band van Nederland en kan ik iedere metalfan in Nederland zeer sterk aanraden eens een keer naar een live concert te gaan!

Er zullen daarna vele X-tinxion concertbezoeken volgen, want ga je een keer naar een X-tinxion live concert dan blijf je concerten van hun bezoeken!


 

 

Review door: Ton Rommers